Program Hepashake de două săptămâni

Studiile comportamentului uman au demonstrat că, pentru a deprinde obiceiuri noi care să dureze, este nevoie de 66 de zile (în medie) în care un anumit comportament (inclusiv alimentar) să fie repetat zi de zi

Premium Hepashake

Preparare simplă şi rapidă:

Turnaţi 350 ml lapte (cu 1,5% grăsime) în shaker şi adăugaţi 4 linguri de măsurare rase de HEPASHAKE. Agitaţi puternic shaker-ul timp de 15 minute şi preparatul este gata!

Compoziție unică (100 g):

51,0 g proteină de înaltă calitate, numai 5,8 g carbohidraţi, 4,8 g grăsime de calitate, 24,0 g fibre, îmbogățit cu vitamine, minerale și oligoelemente.

Plus: Substanţe active care stimulează funcţionarea ficatului

Beta-glucan din ovăz, inulină, fibre din ovăz, acizi graşi omega-3, colină, taurină, L-carnitină.

DIETA PENTRU FICAT HEPASHAKE

(Leberfasten nach Dr. Worm.)

Aşa funcţionează!

Trei mese pe zi

Conform acestui concept de a se servi trei mese pe zi, între mese trebuie să se ţină o pauză de 4-5 ore. Acest procedeu este deosebit de important pentru că astfel rămâne scăzut nivelul de insulină, care sprijină descompunerea grăsimilor. Cele trei mese se compun din băutura HEPASHAKE, plus două porţii de legume zilnic.

Două mese de HEPASHAKE pot fi completate cu legume de ex. călite, supă, salată sau alimente crude cu sos. Cantitatea de legume consumată zilnic nu trebuie să depăşească 200 kcal. Găsiți în pachetul HepaBox toate informațiile necesare, inclusiv rețete cu legume, în limita celor 200 kcal/zi.

Legumele au un conţinut ridicat de apă, puţine calorii, şi asigură principalele vitamine, minerale, precum şi fibrele necesare. Pentru obţinerea rezultatelor dorite, consumaţi un meniu sărac în calorii cu maximum 1 linguriţă de ulei (de ex. ulei de măsline) zilnic.

Beţi lichide!

Dimineaţa:

Consumaţi suficiente lichide încă în cursul dimineţii. Ideal este să beţi 1 litru de lichide fără calorii, apă minerală, ceai verde. Puteţi să savuraţi şi cafeaua nelimitat. Cafeaua se va consuma ca atare sau cu puţin lapte degresat (1,5%), dar întotdeauna fără zahăr. Cu cât adăugăm mai puţin lapte, cu atât mai bine.

După-amiază:

Este important să continuaţi să beţi suficiente lichide. Se recomandă tot 1 litru de lichide fără calorii şi după-amiază.

Seara:

În cursul serii se recomandă să beţi încă 1 litru de lichide fără calorii, dar cel puţin 1/2 litri.

Atenţie!

Nu adăugaţi zahăr nici în ceai şi nici în cafea! Folosiţi cu prudenţă şi îndulcitorii.

Alcoolul se va evita.

Faza de degresare a ficatutui

Durata: 2 săptămâni

Obiective:

• descompunerea grăsimilor din ficat

• reducerea glicemiei şi nivelului de insulină

• stimularea arderii grăsimilor

• modificări ale obiceiurilor alimentare

• Conceptul de 3 mese pe zi

• 3 mese: băutura HEPASHAKE

• Micul dejun şi prânzul: pe lângă shake max. 200 kcal din legume călite, supă, salată sau alimente crude cu sos. (max. 1 linguriţă de ulei, de ex. ulei de măsline.)

• Băuturi: 2 litri lichide fără calorii (apă minerală, ceai, cafea fără zahăr). Alcoolul nu este permis.

• în primele zile se vor evita activităţile sportive intense.

Lista necesară pentru începera dietei

În pachetul Premium HEPASHAKE găsiți lista de cumpărături, care este foarte practică. Efecte secundare plăcute în timpul dietei pentru fi cat: scad cheltuielile gospodărești, nu este nevoie să cumpărați și nici să mâncați carne, pește, preparate din carne sau produse de panificație.

Lapte

În timpul celor 2 săptămâni se vor consuma cca. 15 litri de lapte semi-degresat (1,5%). În cazul intoleranţei la lactoză: lapte fără lactoză (1,5%) sau lapte din soia (fără zahăr). Sfat: Puteţi prepara HEPASHAKE-ul și cu produse lactate acre.

Legume

Pentru porţiile de legume cumpăraţi legumele pe care le consumaţi cu plăcere. De exemplu: castraveţi, roșii, gulii, ridichi, ardei, morcovi, ciuperci, ceapă, fenicul.

Important: în timpul dietei pentru fi cat este permis numai consumul de legume, fructele sunt interzise!

Sos

Sosul/dressingul pentru mâncărurile crude pot fi preparate pe bază de iaurt (1,5%), granule proaspete de brânză sau brânză slabă (0,2% grăsime).

Băuturi

Aprovizionaţi-vă cu suficientă apă minerală! În afară de cafea este permis și ceaiul, dar neapărat fără zahăr. Dacă nu puteţi să beţi cafeaua fără zahăr, aprovizionaţi-vă cu îndulcitori fără calorii (de ex. eritritol).

Variații simple, revigorante

Posibilităţi alternative de preparare a HePasHake-ului:

încercaţi să consumaţi HEPASHAKE-ul amestecat (30 g pe doză) cu produse lactate acre, brânză sau iaurt.

în loc de 350 ml lapte (1,5% conținut de grăsime) folosiţi:

• 250 g brânză de vaci slabă (sub 10% grăsime)

• 150 g brânză de masă (20% grăsime)

• 250 g iaurt natural (1,5% grăsime)

• 400 ml lapte bătut

• 350 ml chefir (1,5% grăsime)

Sfat: Preparare cu brânză sau iaurt – amestecaţi HEPASHAKE-ul în brânză sau iaurt. Turnaţi și apă minerală în timp ce amestecaţi cu telul până obţineţi consistenţa dorită.

Primele două săptămâni

Continuare

16 thoughts on “Program Hepashake de două săptămâni

  1. Sărut mâna.

   Prețul întreg al produselor, pentru o lună, este de 500 lei, aproximativ; depinde de aromă. Dar, pentru dvs, în umrătoarea perioadă, avem o reducere de 50% la oricare dintre produse. Deci, probabil cu 200 lei, aveți cantitatea de shake necesară pentru o lună, în faza doi (două mese/zi înlocuite cu shake și o masă normală).
   În faza trei, un shake/zi și două mese normale, înseamnă un shake/lună. Cu reducerea, înseamnă 100 lei/lună.

   Studiile și experiența de 14 ani din Germania, Austria și Ungaria, ne spun că, dacă se respectă programul, cam 1kg/săptămână este rata de scădere în greutate. Această scădere fiind aproape exclusiv din grăsime. Iar riscul de a câștiga înapoi în greutate este mai mic, pentru că veți slăbi echilibrat și fiziologic. Evident, dacă nu exagerați cu mesele și cantitățile. Specialiștii în nutriție se feresc de termeni ca „dietă” sau „regim”, pentru că nu vorbim de o perioadă fixă, după care revenim la vechile obiceiuri; ei folosec termenul „stil de viață”.
   Dacă mai aveți întrebări, pe Grup Nutrivision.ro de pe FB răspundem mai ușor.
   O zi frumoasă.

  1. Bună ziua.

   Ne bucurăm că vă interesează produsele noastre. Le puteți comanda direct pe site și le livrăm prin curier, gratuit. În următoarea săptămână aveți 50% reducere la oricare din produsele Premium Diet.

   Vă mulțumim.

 1. Buna ! Sunt intetesata de faza 1. Am 52 ani, 1.55 m inaltime si 56 kg. La un ecograf de rutina mi a fos descoperit ficatul cu steatoza in faza 1, precum si grasime viscerala.
  I au medicamente de tensiune si diabet de 20 ani. Mananc corect, fac sport, dar tot am grasime pe abdomen. Programu de mai sus ma poate ajuta?

  1. Sărut mâna.

   Da vă poate ajuta, dacă îl respectați. Beneficii se obțin încă din faza 1. În continuare, este indicat a se continua comportamentul sănătos dobândit în această fază tocmai pentru a stabiliza rezultatele și a deveni obicei.

   Vă invităm să căutați pe Facebook Grup Nutrivision.ro și să solicitați intrarea în grup. Avem deja câteva doamne care au trecut de faza 1 și continuă cu faza 2, cu care puteți face schimb de opinii.

   Vă mulțumim.
   Echipa Nutrivision

Lasă un răspuns