Rețete

Super hamburger…super sănătos!

Poate un hamburger să fie sănătos? 😋😋😋

Auzim întruna cât de rău ne face mâncarea de la fast food și, de cele mai multe ori, fast food înseamnă hamburgeri și cartofi prăjiți 🍟🍔🍟

Dieta mediteraneană sau dieta ketogenică? Este una mai bună decât alta? Care este o dietă mai echilibrată? Care respectă mai mult principiile unei diete sănătoase? Care este mai potrivită pentru o cură de slăbire?

În primul rând, expresia „cură de slăbire” ar trebui eliminată din vocabular. Pentru că induce percepția a ceva care durează o perioadă limitată în timp. Ceea ce, din punctul de vedere al unui regim de viață sănătos, este complet greșit. Nu este corect să vorbim despre cură de slăbire; este corect să vorbim despre un comportament alimentar sănătos, ca parte integrantă a unui stil de viață sănătos.

Nu „ținem cură de slăbire” pentru ca apoi să revenim la vechile obiceiuri nesănătoase, care ne-au adus în situația de a avea nevoie de cură de slăbire. Cel mai corect este să adoptăm un comportament alimentar echilibrat și sănătos; iar dieta ketogenică, în combinație cu postul intermitent, par a respecta principiile după care a fost programat să funcționeze corpul uman de la bun început.

Alimentație sănătoasă NU înseamnă foame și NU înseamnă mâncare fără gust. Aveți în aceste două filmulețe scurte un exemplu de hamburger foarte gustos și sănătos.

Chifla pe pare am folosit-o este REȚETA DE PÂINE SĂNĂTOASĂ pe care am trimis-o în urmă cu ceva vreme. Dacă nu o aveți, ne puteți scrie și v-o trimitem încă o dată.

Este o masă gustoasă, hrănitoare și sănătoasă…ca să nu mai spun, foarte simplu de pregătit, chiar pentru mine, care nu sunt un fan al bucătăriei 😂​, în sensul că durează maxim 30-40 de minute, cu tot cu coacere.

Poftă bună!

P.S. De două luni, lucrăm la un proiect special pentru dvs. Veți afla în câteva zile despre ce este vorba.

Până atunci, dacă aveți prieteni care credeți că s-ar bucura de această rețetă de hamburger, vă invităm să le trimiteți acest link https://manychat.com/l2/nutrivision.ro

Vă mulțumim!